Seen Foundation: "A new start in life " Co Creëren


U bent een ondernemer met een missie: een sociaal duurzaam bedrijf opstarten in een ontwikkelingsland. Seen Foundation helpt u met het realiseren van deze droom. Wij hebben een innovatieve, pro-poor aanpak ontwikkeld om kleine en middelgrote ondernemingen in ontwikkelingslanden te ondersteunen: co-creation.


+ Co-creation   

 

In deze aanpak werkt Seen Foundation samen met Seen Business, succesvolle ondernemers, institutionele donoren, investeerders en non-profit organisaties. Het doel is het ondersteunen en initiëren van innovatieve en economisch duurzame ondernemingen en het scheppen van werkgelegenheid en inkomen voor kansarme mensen in ontwikkelingslanden.

In het hart van elk co-creation initiatief staat een ondernemer met bewezen bekwaamheid in een relevante business. Iemand die graag de in het bedrijfsleven opgedane ervaring wil gebruiken om winstgevende kansen te ontwikkelen die werk en inkomen genereren voor lage inkomensgroepen in ontwikkelingslanden. De uitkomsten van co-creation initiatieven zijn winstgevend, maatschappelijk verantwoord, innovatief, duurzaam en risicovol. Eenmaal uitgevoerd, levert het project succesvolle resultaten op voor alle betrokken stakeholders. Het biedt vervolgens een model dat kan worden toegepast in andere regio's van de wereld.

+ Uw Return on Investment   

 

U bent van harte welkom om als investeerder deel te nemen aan deze business initiatieven. In dat geval zal uw financiële participatie afhangen van de business case: een subsidie, een lening met een bijpassende rente, units of aandelen. De gekozen investering moet het succes van de onderneming mogelijk maken en moet ook passen bij uw wensen en mogelijkheden als investeerder. We hanteren daarom altijd een op maat gesneden aanpak. Seen Foundation  rol is het coördineren van de multi-stakeholder aanpak en het garanderen van duurzame impact op de mensen met een laag inkomen.    

 

+ Langetermijn commitment, hoge betrokkenheid  

 

Investeren in co-creation initiatieven vereist langetermijncommitment. Er zijn geen quick wins. De initiatieven hebben vaak een hoog risico, aangezien het om start-ups gaat. Aan de andere kant bieden ze u echt 'ownership' en een kans om nieuwe instrumenten te ontwikkelen voor innovatie, duurzaamheid en impact. Als aandeelhouder kunt u aandeelhoudersvergaderingen bijwonen en u hebt direct contact met de ondernemer. U kunt de initiatieven waarin u investeert, bezoeken of ambassadeur worden voor het initiatief.Seen Foundation levert u updates via prospectussen, nieuwsbrieven en online media.

 

+ Waarom Seen Foundation  

 

Seen Foundation  co-creation aanpak levert hoogwaardige resultaten op voor elke stakeholder.

In ruil daarvoor profiteert u van:
+ Seen Foundation netwerk van tientallen lokale partners en nationale samenwerkingsverbanden en allianties.

+ Maak deel uit van een uitdagende samenwerking    

 

Bent u klaar om te co-creëren? Uw kennis, inzet, capaciteit en gerichte financiering kan het verschil maken.

Neem contact met ons op! info@seenbusiness.com


Seenergie tussen mens en bedrijf


  • Seen Foundation
  • De Seen Foundation is een 'goede doelen' stichting die verschillende projecten realiseert waarmee het welzijn van minder bedeelde kinderen in El Salvador wordt verbetert. Daarin wordt ze geholpen door diverse business partners en subsidiegevers.

  • Wilt u een persoonlijke donatie doen?
  • donations
    EN DE SP NL
  • + Routebeschrijving
  • + Disclaimer