Seen Platform gaat voor efficiëntie:


Seen Platform is het businesspodium waar bedrijven die topkwaliteit nastreven elkaar versterken. In imago en in hun marketing + sales. Hun gedeelde focus + passie daarin is maatschappelijk verantwoord & business met elkaar te combineren.


Wat we willen realiseren is eigenlijk heel eenvoudig. Seen Platform wordt het kwaliteitsnetwerk voor bedrijven met maatschappelijk verantwoordelijkheid. Het bedenkt faciliteert en organiseert daarvoor exposities, business, charity & network events die een waardevolle + bieden aan de communicatie van de partners en onze MVO-projecten.

Seen Platform heeft al een stevige reputatie met het realiseren van exclusieve events. Wat deze bijzonder maken is dat een deel hiervan “op – maat’ is gemaakt voor onze business platform partners. Bedacht vanuit hun marketing & sales doelstellingen. Zodat het evenement impactvolle ‘verzilvering’ is van de communicatie inspanning. En daar strategisch naadloos op aansluit. Onze Platform Partners bevinden zich allemaal in het topsegment van hun branche. Wat hen samenbrengt bij Seen Platform is hun focus op kwaliteit en het gemak om een specifieke boodschap precies bij een daarbij passende doelgroep te brengen. Met succes wel te verstaan. Seen Platform heeft voor het bereiken van haar marketing-doelstellingen een slimme communicatie- strategie en een dito scala aan middelen gerealiseerd. De portalwebsite is de kern van ons conversiemodel. Alle ingeschaklede communicatiekanalen worden naar deze site herleid, geïndexeerd en naar een conversiemodule geleid. Alle content, inclusief die van onze partners, worden met ‘crosslinks’ en call-to-actions’ meerdere malen onder de aandacht gebracht.

    

   

 

 


Seenergie tussen mens en bedrijf