Seen Fashion presents....!


Seen Fashion mode bestaat momenteel uit twee onderdelen, basic fashion voor de lange vrouw en een vrouwelijke business lijn, waarin betaalbaarheid centraal
staat.


Deze keuzes zijn genomen omdat er een steeds grotere behoefte is voor basic mode producten voor de lange vrouw in Nederland, Denemarken en Duitsland. De vrouwelijke business lijn is er, omdat er momenteel een te groot prijskaartje hangt aan verkrijgbaar aanbod in deze fashion lijn. Daar Seen Fashion Factory opereert zonder winstbejag kunnen we er zeker van zijn dat onze inkoop prijs zeer scherp is en wij concurrerende prijzen kunnen aanbieden. In later stadium zullen wij onze producten uitbreiden.

Seen Fashion Factory is de productie arm van Seen Fashion in Amsterdam. Op dit moment vindt de productie plaats in China, van Nederlandse afnemers, de productie zal verschuiven naar El Salvador en zal gaan opereren onder een strikt lokale en “sociaal concept”. (gratis onderwijs en gezondheidszorg voor Seen medewerkers ‘kinderen’). Om deze reden heeft de regering van El Salvador Seen Fashion Factory een belastingvrije operationele status toegekend. Seen Fashion Factory werkt zonder winstbejag. De productie van Seen Fashion (El Salvador) is bedoeld voor orders die wij krijgen uit Nederland, Duitsland en Denemarken, waar wij gespecialiseerd zijn in basic fashion voor de lange vrouw en een vrouwelijke business lijn. De reden hiervoor is dat het aanbod van basic producten voor de lange vrouw ondermaats is. De business lijn verkoop zal in eerste instantie in Nederland plaats vinden.

    

   

 

 


Seenergie tussen mens en bedrijf